Hartelijk welkom.

Ik ben sportmasseur, gecertificeerd door het Nederlands Genootschap voor Sportmassage.

Ik heb ruim 25 jaar ervaring op het terrein van sportmassage in respectievelijk Den Haag en Leiden(Merenwijk). Op deze website vindt u mijn curriculum vitae, opleidingen, ervaring en filosofie die ik in loop der jaren heb ontwikkeld.
Massage en/of sportmassage zijn voor de meeste mensen noodzakelijk om goed te kunnen blijven bewegen. Dit geldt zeker voor de ouder wordende mens. We willen allemaal immers “gezond” oud worden. Met sportmassage kan ik stress- en lichamelijke klachten goed behandelen die voortkomen uit arbeidsgerelateerde werkzaamheden zoals muisarm en schouder, rug en nekklachten. Onderhoud is vaak bitter noodzakelijk alleen wordt dit feit vaak (te) laat onderkend.

Sportmassage


Klassieke massage. Deze massage werkt diep in de spieren door en is gericht op de bevordering van de doorstroming van het bloed, waardoor afvalstoffen worden afgevoerd en blokkades opgeheven. Tapen en bandageren kunnen deel uitmaken van de behandeling. Stijve spieren worden soepel en blessures worden verholpen.

Ontspanningsmassage

Behandeling met accent op houding en ademhaling. Hierbij worden door de behandelaar ontspannende strijkbewegingen gemaakt.

Acupressuur

Lijkt op acupunctuur. Bij acupressuur worden ook zenuwpunten behandeld, maar niet met naalden. De druk wordt meestal met de duim gegeven, maar kan soms ook met de handpalm, elleboog of knie. Afvalstoffen worden zo uit de meridiaan(energiebanen) verwijderd. Resultaat is algemeen welbevinden.

Stoelmassage

Wordt vooral toegepast bij arbeidsgerelateerde klachten(werkhouding). Deze massagevorm maakt gebruik van de acupressuurmethode (zie acupressuur). Tijdens de behandeling zit de cliënt in een ontspannen zithouding op een speciale massagestoel. Behandeling duurt ca. 20 minuten. Uitwerking is verkwikkend, energiegevend. Stoelmassage is zeer geschikt voor behandeling op locatie(bedrijfsbezoek).


Graag tot ziens bij Jan Visser Massage.
06-26080909


Bij Massagesalon Leiden krijgt u:

  • Veilige behandeling
  • Prijs kwaliteit verhouding
  • Vakkundige verzorging

Referentie

Na de behandeling voelde ik mij helemaal vernieuwd! Een heerlijk gevoel.
Bedankt!

Nieuw Compressietherapie, voor u sportmassage!!!

Lees meer


Volg ons op

Massagesalon Leiden
Flevoweg 35 c
2318 BX Leiden
Massagesalon Leiden
Flevoweg 35 c
2318 BX Leiden

Tel. 06-26080909
jan.visser.massagepraktijk@gmail.com