Hot Stone Massage

Een Hot Stone Massage is, zoals de naam al doet vermoeden, een massage met warme stenen. De stenen zijn tijdens een massage een gereedschap of een verlengstuk van de handen van de masseur en zijn intuïtie.

Hoe werkt een hot stone massage?

De temperatuur van de stenen waarmee de massage gegeven wordt, zal ongeveer 40-45 graden zijn.
De Hot Stone Massage wordt gegeven met afgeronde basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de eeuwen heen glad gepolijst zijn.
De stenen verwarmen het lichaam plaatselijk. Het gebruik van veel stenen verhoogt de lichaamstemperatuur, dat aangenaam en verwarmend kan zijn.
Eerst worden er een aantal stenen op u gelegd. Deze stenen laten het lichaam wennen aan de warmte en hebben een ontspannende werking. Vervolgens wordt het lichaam ingesmeerd met olie om de stenen goed te laten glijden over de huid.
De massage bestaat voornamelijk uit lange rustige en cirkelvormige strijkende bewegingen.

De behandeling gaat als volgt:

Er wordt van u verwacht dat u zich van tevoren, thuis, heeft gedoucht . U kunt zich bij ons discreet ontkleden, ondergoed mag u aanhouden.
U wordt nu onder 3 handdoeken gelegd die we afzonderlijk vrij kunnen maken terwijl we de Basalt stenen op de Chakra `s ( energie plekken in ons lichaam ) neer kunnen leggen.
We beginnen daarmee op de rug. .
Als die op hun plaats liggen begin ik met de benen te masseren , met en zonder stenen .Ook daar worden de basalt stenen op de chakra`s gelegd.
Waarna de stenen van de rug verwijderd worden en afgesloten wordt met een massage met en zonder basalt stenen. Dit herhalen we ook op de rugligging.
Na afloop van de hotstone massage verzoek ik u om veel water te drinken zodat de afvoer van vuile stoffen uit lichaam kan plaatsvinden.

Geen hot stone massage bij:
Koorts, Open wonden en geïnfecteerde huid, Ontstoken plaatsen ( inwendig of uitwendig) Kanker, Ziekte en zwangerschap algemeen, Buiten tempratuur boven de 25 C

Tarieven hot stone massage bij Massagesalon Leiden

Hot Stone Massage 60 minuten € 50,00
Achterzijde, Rug, Nek, Schouders, Benen, Voeten

Volledige lichaam 90 minuten€65,00

Bij Massagesalon Leiden krijgt u:

  • Veilige behandeling
  • Prijs kwaliteit verhouding
  • Vakkundige verzorging

Referentie

Na de behandeling voelde ik mij helemaal vernieuwd! Een heerlijk gevoel.
Bedankt!

Nieuw Compressietherapie, voor u sportmassage!!!

Lees meer


Volg ons op

Massagesalon Leiden
Flevoweg 35 c
2318 BX Leiden
Massagesalon Leiden
Flevoweg 35 c
2318 BX Leiden

Tel. 06-16788357
info@massagesalonleiden.nl