Deelmassages

Een deelmassage behandelt een stukje van je lichaam en duurt 30 of 45 minuten.
De accenten liggen op die gebieden die wat jou betreft extra aandacht nodig hebben, zoals bijvoorbeeld een stijve nek of pijnlijke kuiten.

Hoofd, nek & schouder massage

Last van vastzittende schouders, nek of hoofdpijn? Dan is deze massage iets voor u. Door stress en teveel dezelfde houding kunnen uw spieren gaan vastzitten en/of verkrampen. Deze verkorte massage kan hierbij helpen. De schouders en nek worden heerlijk losgemaakt en het hoofd wordt gemasseerd, zodat u alle spanningen kunt loslaten, spieren soepeler worden, het lichaam beter doorbloedt en de afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd, Vaak kunnen wij uw eventuele spanningshoofdpijn duidelijk verlichten.

Rug, nek & schouder massage

De rug, nek & schoudermassage is een verkorte ontspanningsmassage van het bovenlichaam. Deze massage is erg fijn na een lange werkdag of als u de hele dag in een zelfde houding heeft gezeten of gestaan. Wanneer uw spieren vastzitten en hard aanvoelen is deze verkorte massage een uitkomst.
De spierspanning word verlicht en de doorbloeding word bevorderd, maakt spieren los en is ideaal als tegenwicht voor dagelijkse stress.

Been-voetmassage

Een aanrader voor als je veel moet staan/lopen. Ook heilzaam na een intensieve sportprestatie. Onze beenmassage kan preventief aangewend worden om blessures te voorkomen, maar ook om belaste spieren na het sporten aan te zetten tot een sneller herstel. Na een beenmassage voelen de benen weer uitgerust aan.

Schouder-arm-handmassage

Deze massage wordt door veel klanten als verrassend aangenaam ervaren, vooral door de afsluitende handmassage. Het is ook een weldadige behandeling voor bijvoorbeeld beeldschermwerkers of mensen die veel met hun handen werken.

Tarieven Deelmassages
Deelmassage van 30 minuten - € 30,-
Deelmassage van 45 minuten - € 40,-

Bij Massagesalon Leiden krijgt u:

  • Veilige behandeling
  • Prijs kwaliteit verhouding
  • Vakkundige verzorging

Referentie

Na de behandeling voelde ik mij helemaal vernieuwd! Een heerlijk gevoel.
Bedankt!

Nieuw Compressietherapie, voor u sportmassage!!!

Lees meer


Volg ons op

Massagesalon Leiden
Flevoweg 35 c
2318 BX Leiden
Massagesalon Leiden
Flevoweg 35 c
2318 BX Leiden

Tel. 06-16788357
info@massagesalonleiden.nl